Nabór na szkolenie pn. Podstawowe zasady wytwarzania bezpiecznej żywności o podwyższonej jakości z uwzględnieniem specyfiki produkcji regionalnej (podstawy GAP, GMP, GHP, HACCP); najważniejsze otocznie prawne dla produkcji rolnej i lokalnego przetwórst
- Szczegóły
Godziny Otwarcia
Biuro czynne:
- w poniedziałki, wtorki i czwartki od godz. 7.15 do godz. 15.15,
- w środy od godz. 7.15 do godz. 17.15,
- w piątki od godz. 7.15 do godz. 13.15.
Szukaj
Udogodnienia
Statystyki
9750725
Dziś
Wczoraj
Ten Tydzień
Ostatni Tydzień
Ten Miesiąc
Ostatni Miesiąc
Wszystkie Dni
7935
0
20760
9717622
42090
48417
9750725
Twoje IP: 3.15.31.240
2025-04-26 18:13